Coinbase Pro tillkännager stöd för DeFi’s Wrapped Bitcoin (WBTC) -token

Coinbase lanserar stöd för Wrapped Bitcoin (WBTC).

Detta följer den senaste lanseringen av andra DeFi-tokens som Uniswap (UNI).

Verksamheten och förhoppningarna på marknaden för decentraliserad finansiering ( DeFi ) verkar vara långsam. Trots detta utbyter kryptovalutor fortfarande DeFi-tokens för kunderna, till stöd för marknaden. Idag har Coinbase Pro, den professionella handelsplattformen för Coinbase, lanserat stöd för DeFi: s Wrapped Bitcoin Code token kallad WBTC .

WBTC-handel börjar snart på Coinbase Pro

Efter tillkännagivandet debuterade Coinbase Pro för WBTC-token från och med den 15 oktober. Därför kan handlare på plattformen börja sätta in sina Wrapped Bitcoins-tokens, även om handeln är planerad att börja vid ett senare tillfälle. När tokens inkommande överföring öppnas planeras handel att börja till tisdag, det vill säga om likviditetsförhållandena uppnåddes.

Med ett tillräckligt utbud av Bitcoin-token kommer Coinbase Pro att lansera tokens fiat- och kryptohandelspar – WBTC-USD och WBTC-BTC – i sina orderböcker. Detta kommer enligt uppgift att släppas i ungefär fyra faser som inkluderar, endast transfer, post-only, limit-only och full handel. Crypto-handlare från Coinbase Pro stödda regioner kan delta i handeln, förutom kunder i New York.

Coinbase DeFi-tokens

Lanseringen av Wrapped Bitcoin på Coinbase Pro kommer när efterfrågan på token fortsätter att växa. Protokollet rankas för närvarande som det tredje största protokollet på DeFi Pulse, med nästan 1,2 miljarder dollar i tillgångar låsta. WBTC är i grunden Ethereum-versionen av Bitcoin. Det är en ERC-20-token grovt kopplad till Bitcoin i förhållandet 1: 1. Med tanke på skillnaden i Blockchains skapades token för att göra det möjligt för Bitcoin-användare att lika interagera med Ethereum och DeFi för att vara exakt.

Under tiden är Wrapped Bitcoin-token inte den allra första decentraliserade finansmarknaden som stöds av börsen. Nyligen lanserade Coinbase stöd för tokens som Maker (MKR), Yearn.Finance (YFI), Compound (COMP), Uniswap (UNI), Balancer (BAL) och många fler.