Bitcoin’s Endless Fight Voor $10K Als de correlatie met de voorraden toeneemt: De Crypto Wekelijkse Markt Update

In termen van pure prijsactie was deze week nogal slordig. Zeven dagen geleden handelde Bitcoin tegen $10.400 en nu is het besluiteloos rond de $10.300.

Tijdens de week werd het iets tumultueuzer toen BTC een paar keer onder $10.000 dook en zo’n $9.800 verloor aan Binance. Velen dachten dat dit het moment was om het uitstaande CME-gat te dichten op $9.600, maar Bitcoin herstelde zich en blijft grotendeels besluiteloos.

Het is echter de moeite waard om op te merken dat de primaire cryptocurrency ook steeds meer gecorreleerd wordt met de wereldwijde markten, omdat de prijs ervan synchroon loopt met indices als de S&P 500, NASDAQ en de DJI.

Altcoins waren ook wat wankel tijdens de week, hoewel de op DeFi gebaseerde cryptocurrency’s nogal wat druk voelden. Het begon allemaal zes dagen geleden, toen de anonieme maker van Sushiswap – de populaire Uniswap-vork – miljoenen ETH uit het ontwikkelingsfonds van het protocol haalde.

Veel verwante altcoins begonnen te vallen en, zoals CryptoPotato meldde, wierpen gedurende de week ruim 50% van hun waarde op.

En juist toen niemand het verwachtte, keerde de ontwikkelaar van het protocol plotseling $14M waarde van ETH in de schatkist van het protocol terug. Het is interessant om te zien of de DeFi-munten positief zullen reageren, hoewel SUSHI al is begonnen met het verhogen van de waarde, met een massale piek op het nieuws.

Elders zetten de autoriteiten hun zoektocht naar krakende privacyoplossingen op basis van blokkades voort. De Amerikaanse Internal Revenue Service (IRS) kondigde aan dat het tot 625.000 dollar zou betalen voor experts die met succes privacygerichte muntprotocollen kraken, zoals Moner of Bitcoin’s layer-two Lightning Network.

Het is ook het vermelden waard dat het aantal mensen dat ten minste één hele Bitcoin Loophole bezit, is toegenomen tot een nieuw record, ondanks de recente prijsdaling.

Marktgegevens

Market Cap: $334B | 24H Vol: 351B | BTC Dominance: 56.8%

BTC: $10.324 (-0,34%) | ETH: $370,30 (+0,77%) | XRP: $0,241(-1,18%)

Breaking: SUSHI Lead Developer geeft 14 miljoen dollar terug aan ETH. In een onverwachte wending van de gebeurtenissen heeft de voormalige hoofdontwikkelaar van Sushiswap, Chef Nomi, de 14 miljoen dollar aan ETH die hij zes dagen geleden heeft gedraineerd, teruggegeven. De prijs heeft sindsdien gereageerd en wordt steeds opmerkelijker.

De IRS betaalt $625.000 aan Crack Monero en Bitcoin’s Lightning Network. Volgens de laatste aankondiging heeft de IRS aangeboden om de ontwikkeling van tools te financieren die kunnen helpen bij het kraken van open privacy-gerichte blokketenprotocollen zoals Monero en laag-twee oplossingen voor Bitcoin zoals het Lightning Network.

Aantal gebruikers die ten minste 1 BTC bezitten bij ATH Ondanks de laatste Bitcoin-prijsdump. Ondanks de meest recente prijsdump waarbij BTC ongeveer $2.000 van zijn dollarwaarde verloor, is het aantal mensen dat minstens één volledige BTC bezit op een historisch hoog niveau. Er zijn momenteel meer dan 800.000 ‘wholecoiners’.

Binance kondigt een fonds van 100 miljoen dollar aan om zijn eigen DeFi Ecosysteem te stimuleren. Binance, ‘s werelds grootste cryptocurrency exchange, heeft aangekondigd dat het een fonds van 100 miljoen dollar zal creëren om DeFi-projecten te promoten die draaien op de Binance Smart Chain. De stap komt te midden van een enorme hype op het gebied van decentrale financiering.

Rapporteer: PlusToken-Like Ethereum Ponzi Could Dump ETH Price. Een ETH-gebaseerde Ponzi-regeling zou volgens een industrie-expert zeer ernstige problemen kunnen veroorzaken voor de prijs van de cryptocrisis. De oplichterij die Forsage wordt genoemd, wint aan stoom in China omdat er al miljoenen dollars naar het slimme contract worden gestuurd.

Het plan om Ethereum Transaction Fees Winsten te snijden wint stoom: Ontmoet EIP-1599. Sky-high Ethereum vergoedingen zijn het thema van de voortdurende DeFi rage, waardoor velen geloven dat het segment is gereserveerd voor grote investeerders. Ethereum’s Improvement Proposal (EIP) 1599 heeft tot doel dit te verhelpen.