Bitcoin vipper offisielt PayPal

Eiendelen har overhørt nettets markedsverdi etter en kunngjøring om at PayPal har til hensikt å integrere krypto.

Siden PayPal kunngjorde å legge Bitcoin Code til plattformen, har eiendelens markedsverdi overskredet PayPal selv.

Ironisk?

Ved pressetiden hadde Bitcoin en markedsverdi på $ 239.877.416.968, som nylig overgikk PayPal på AssetDashs liste over de største aksjene, ETF- ene og kryptoaktivaene . Bitcoin har nå det 21. stedet på listen, med PayPal rett under $ 238,578,822,000.

Når et selskap, et aktivum eller på annen måte overtar en rival i verdsettelsen, refererer kryptorommet løst til hendelsen som en “flippening”. I 2017 spekulerte en rekke mennesker på et potensielt Ethereum ( ETH ) flipp, noe som ville se ETHs markedsverdi øke høyere enn BTC.

Per trykker tid , har ingen krypto aktivum gang flippened Bitcoin marked cap

21. oktober bekreftet PayPal rykter om at PayPal planlegger å legge til Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash ( BCH ) og Litecoin ( LTC ) i listen over betalingsalternativer i 2021. Når de brukes til transaksjoner, konverteres eiendelene automatisk til kontanter på backend for selgermottakere.

Bitcoin så en enestående prisutvikling etter nyheten, som tilsynelatende fungerte som en katalysator for å presse eiendelens pris enda høyere etter en rekke hausse dager . I løpet av de siste 48 timene har BTCs pris steget mer enn $ 1000.