Bitcoin Cash Price Prediction: BCH / USD sjunker till 244 $ support; Inspelning 9.36% Nedstrender

Bitcoin Era fria faller under de rörliga medelvärdena då de bredbaserade försäljningsaktiviteterna drabbade marknaden.

Trots att de har hållit en hausseartad rörelse under de senaste veckorna ser det ut som BCH / USD ser ut för att sakta ner och sätta sig runt supportnivån på $ 290. Marknadspriset brast dock ned idag och rörde den lägsta dagliga nivån på 244,27 $. Mer, så är myntets nuvarande prestanda under handlarnas normala förväntningar och myntet kan snart återhämta sig från denna nedåtgående trend.

Kan det finnas en fräsch björnvåg i BCH?

Om BCH-priset inte bryter trendlinjen för kanalens övre gräns, finns det en risk för en ny bearish våg. Om myntet sjunker under de 9 dagars rörliga medelvärdena kan initialt stöd vara beläget på en nivå på 275 $ där marknadspriset kan starta om sin nedgång.

Vad är nästa riktning för Bitcoin Cash?

Eftersom den tekniska indikatorn, RSI (14) avslöjar den plötsliga nedgången från den överköpta regionen, kan varje ytterligare baisseartad korsning under 60-nivå leda till de kritiska stöden på $ 280, $ 260 och $ 240. Ändå kan en hög svängning ta tjurarna till en nyckelmotståndnivå på 340 $. Om detta är möjligt kan myntet utlösa en hausseartad rally som kan ta marknadspriset till $ 360, $ 380 och $ 400 motstånd.

Mot Bitcoin visar det dagliga diagrammet att säljarna har börjat visa ett visst engagemang för BCH-handel på grund av den senaste tidens ökning av BTC. Men efter de senaste negativa tecknen kan trenden fortsätta att sjunka om björnarna fortsätter att sätta mer press på marknaden.

Eftersom RSI (14) -signallinjen rör sig under 55-nivå, om köparna inte lyckades hålla stödet på 0,0257 BTC, kan marknadspriset troligen fokusera på nedtrenden och trycka det under 9-dagars och 21-dagars rörliga medelvärde kan ta den till närmaste stöd på 0,0240 BTC och 0,0230 BTC men en återhämtning kan ta priset över kanalens övre gräns för att träffa motståndet vid 0,0290 BTC och 0,0300 BTC.